Tiedote – PixMill ja Globe Hope antavat suurtulosteille uuden elämän

Vantaalainen tulostustalo PixMill ja suomalainen designyritys Globe Hope toimivat yhdessä vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Yritykset ovat jo vuodesta 2007 tehneet yhteisiä ekotekoja, kun PixMillin ylijäämäkankaat ovat saaneet uuden elämän Globe Hopen oman brändin kierrätyskangastuotteissa. Messuseinä on saattanut päätyä kangaskassiksi, lompakoksi tai vaikkapa meikkipussiksi.

Nyt vihreä aate viedään eteenpäin suoraan PixMillin asiakkaille, jotka voivat jatkossa kangastulosteita tilatessaan sopia heti kankaiden uusiokäytöstä. PixMill toimittaa kankaat käytön jälkeen Globe Hopen ompelimoon, jossa niistä tehdään asiakkaan toivomia tuotteita.

”Asiakkaan ei tarvitse murehtia materiaalijätteestä, joka muutoin päätyisi kaatopaikalle. Koneistamme menee eri kangasmateriaaleja läpi viikoittain noin 13 000 neliömetriä. Ympäristö kiittää, jos nämä kankaat elävät messuja tai tapahtumia pidempään.  Haastamme siksi asiakkaitamme mukaan ekologisen ajattelun ketjuun”, PixMillin toimitusjohtaja Sami Pulkkinen perustelee.

Lue koko tiedote täältä >

Muutimme uusiin toimitiloihin…

Muutimme uusiin toimitiloihin ma 25.- ti 26.7.2016.

Sekä myyntimme että tuotantomme palvelevat jatkossa uudessa osoitteessamme:
PixMill Group Oy
Koivuhaantie 2-4 C
01510 VANTAA
karttalinkki

Puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme pysyvät entisellään.