Rautatieasemanjääpuisto

Talvista Helsinkiä olisi vaikea kuvitella ilman Jääpuistoa. Rautatientorilla sijaitseva Jääpuisto on talvinen klassikko ja koko perheen harrastus- ja virkistyspaikka. Puistossa järjestetään talven mittaan erilaisia tapahtumia, vapaaluistelua sekä lasten jääkiekko- ja luistelukouluja.

Olimme mukana luomassa kaupunkilaisten rakastaman Jääpuiston ilmettä toteuttamalla kaukaloiden laitateippaukset, muotoon leikatun Paula-lehmähahmon, ovi- ja konttiteippauksia sekä julisteita ja flyereitä.

Jääpuisto

PixMilljaStockmann

Meillä on ollut ilo olla mukana tavaratalojätti Stockmannin ilmeessä jo kymmenen vuoden ajan. Kädenjälkemme näkyy vahvasti ympäri Stockmannia – niin sisällä kuin kadunvarsilla.

Stockmannin näyteikkunoihin toteutamme kampanjoiden mukaan vaihtuvat teemat teippauksineen, muotoonleikattuine elementteineen sekä taustakuvineen. Sisällä kampanjatoteutuksiimme kuuluvat muun muassa banderollit, lattiatarrat, kuvalevyt, kangastulosteet sekä tulostetut matot.

Tavaratalon eri myymälöihin luomme ilmettä pysyvien kuvaelementtien, banderollien sekä opasteiden avulla. Hulluille Päiville toteutamme ikkunateipit, lattiatarrat sekä kyltit.  Erilaisten brändien pop up -standeja varten vastaamme seinälevyjen, seinä- ja kalusteteippausten sekä lattiatarrojen toteutuksista.

Pixmill ja Jokerit – saumatonta yhteistyötä jo 10 vuoden ajan

Olemme olleet mukana toteuttamassa Hartwall Arenan ilmettä sisällä ja ulkona jo yli 10 vuoden ajan. Vaikka Jokerien liiga vaihtui tänä vuonna KHL:ään, tiivis yhteistyö jatkuu edelleen.

Pixmillin työnjälki on näyttävästi esillä kaudeksi 2014/2015 uudistuneella Arenalla. Vastasimme nimittäin uusien jää- ja laitamainosten, jäädytettyjen pelipaitojen sekä erätauoilla ajelevien jääkoneiden teippausten toteutuksista. Hallin ulkopuolella näkyvät jättibanderollit ja pääsisäänkäynnin Lippupisteen teippaukset ovat niin ikään käsialaamme.

Muita toteuttamiemme uudistuksia Hartwall Arenalla ovat pukukoppeihin, käytäville ja haastattelupisteelle toimittamamme materiaalit, ja mediahuoneen taustaseinäkkeet. Helsingin katukuvassa Pixmillin toteutukset näkyvät Jokerimainoksilla teipatuissa takseissa

Jokerit

Jokerit