Tulosteet japainotuotteet

Pixmill on laadukkaiden suurkuvatulosteiden ja painotuotteiden innovatiivinen toteuttaja. Tarvitsitpa sitten brändisi mukaan räätälöityjä jättijulisteita, maisema-, kuva- tai vinyylitapetteja, ikkuna– tai autoteippauksia, banderolleja, tarrakirjaimia tai –numeroita, suojakalvoja, julisteita tai roll upeja, löydät tarvitsemasi tulosteiden ja painotuotteidemme kattavasta valikoimasta.

Lue lisää

Pop Up

Seinäbanderolli

Suurjulisteet

Myymäläilmejamyymälämainonta

Myymäläsi ilmeellä on väliä. Se on yrityksesi elävä käyntikortti, joka oikein toteutettuna vakuuttaa asiakkaasi, edistää myyntiäsi ja vahvistaa brändiäsi. Kun haluat luoda myymälästäsi aidosti erottuvan ja mieleenpainuvan kokonaisuuden, on PixMill oikea valinta yhteistyökumppaniksesi. Toteutamme pitkällä kokemuksella täysin uudet myymäläilmeet, faceliftit, sesongin mukaan vaihtuvat kampanjailmeet ja kaikki myymälämainontaan liittyvät ratkaisut.

Lue lisää

Ikkunasomisteet

Mainosteippaus

Suurmainos

Ulkomainonta

Mainokset ympäröivät meitä kaikkialla: rakennusten julkisivut ja ikkunat, liikenneväylien varret sekä ulkotapahtumat ovat kaikki täynnä erilaisten brändien ja yritysten viestejä välittäviä mainoksia. Tästä johtuen ulkomainonnassa onnistuminen vaatii huolellista suunnittelua ja kekseliäitä toteutuksia. Me PixMillillä huolehdimme siitä, että yrityksesi ulkomainonta erottuu joukosta. Meiltä saat kaikki tehokkaaseen ulkomainontaan liittyvät ratkaisut aina valtavista julkisivubanderolleista beach flageihin, tienvarsimainontaan tai kylttien ja opasteiden toteuttamiseen.

Lue lisää

Bannerit

Tienvarsibanderolli

Ulkobanderolli

Messutja tapahtumat

Messut ja tapahtumat ovat tärkeä osa brändinäkyvyyttä ja ne tarjoavat oivallisen keinon uusien asiakkaiden ja yhteistyökumppanien hankkimiseen. Kuten muussakin visuaalisessa mainonnassa, myös messuilla ja tapahtumissa oikein toteutettu lopputulos erottaa jyvät akanoista. Näyttävä messuosasto herättää ihmisten mielenkiinnon ja vahvistaa yrityksesi tai tuotteesi imagoa. Erilaisissa tapahtumissa voit puolestaan välittää haluamaasi viestiä esimerkiksi näyttävien banderollien tai beach flagien avulla.

Lue lisää

Kohokirjaimet

Messumatto

Messuosasto