Auringonsuojakalvoilla nautit täysin siemauksen kevään ja kesän tulosta!

19.03.2019

Valon määrä lisääntyy maaliskuussa vauhdilla, mikä lisää häikäisyä ja kuumuutta toimistorakennuksissa ja julkisissa tiloissa. PixMillin ikkunateippausratkaisu onkin kirkkaasti ylitse muiden. Siksi saat maaliskuussa kaikista auringonsuojakalvoista 10 prosentin alennuksen!

PixMillin omat PixSolar-auringonsuojakalvot tehdään optisesti kirkkaasta ja kestävästä polyesteristä, joka torjuu haitalliset UV-säteet 99-prosenttisesti. Auringonsuojakalvot estävät paahteen pääsyn sisätiloihin tehokkaasti, mikä parantaa työssä jaksamista ja viihtymistä.

Valoa ja lämpöä sopivasti vuoden ympäri

Auringonsuojakalvoilla on monia etuja esimerkiksi hankaliin kaihtimiin verrattuna. Auringonsuojakalvojen ansiosta luonnonvalo pääsee sisätiloihin esteettä ja näkymä ulos säilyy entisellään. Samalla suojakalvot estävät häiritsevää häikäisyä, joka hankaloittaa erityisesti päätetyöskentelyä ja aiheuttaa monille uuvuttavaa päänsärkyä.

Auringonsuojakalvot säästävät energiaa

Auringonsuojakalvot vähentävät tilojen jäähdytystarvetta ja lämpöhukkaa, mikä laskee rakennuksen lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia jopa 30 prosenttia. Energiansäästön lisäksi PixSolar-kalvot suojaavat kalusteita ja tekstiilejä haalistumiselta sekä materiaaleja kulumiselta. Toimiston visuaalinen ilme säilyy raikkaana pitkään!

Auringonsuojakalvot parantavat myös henkilöturvallisuutta. Kalvo pitää lasinsirpaleet paikoillaan silloinkin, jos lasi rikkoutuu. Lisäksi kalvolla suojattu lasi on helppo pitää siistinä ja puhtaana.

Tilaa PixMillin PixSolar-auringonsuojakalvot 31.3. mennessä, niin saat 10 prosentin alennuksen!