”Haluan luoda asiakkaille näyttäviä brändikohtaamisia”

24.01.2018

Kokenut painoalan ja visuaalisten ratkaisujen asiantuntija Sari Raevuori on PixMill-paluumuuttaja viiden vuoden takaa. Hän aloitti PixMillissä key account managerina vuodenvaihteessa. Asiakkaiden odotusten ylittäminen ja vaikuttavien kokonaisuuksien suunnittelu saa Sarin syttymään kerta toisensa jälkeen.

 

Hei Sari, kerro hieman omasta kokemuksestasi ja vahvuuksistasi.

– Olen ollut pitkään painoalalla tulosvastuullisena myyjänä. Suurin vahvuuteni on se, että löydän asiakkaille heidän tarpeitaan vastaavat, monimuotoiset ja visuaalisesti säväyttävät kokonaisuudet. Haluan luoda näyttäviä brändikohtaamisia, jotka jäävät mieleen. Tunnen myös käytössä olevat materiaalit, joten toteutan asiakkaiden vaativimmatkin toiveet varsin kustannustehokkaasti.

 

Mitä odotat eniten uudelta työltäsi?

– Uudet asiakassuhteet ja -caset ovat aina mielenkiintoisia. Toisaalta minusta on nyt tosi hienoa päästä kertomaan myös ennestään tutuille asiakkaille PixMillin kasvaneesta tuotantokapasiteetista. Se mahdollistaa monien upeiden, uusien juttujen toteuttamisen. Meillä on käytössämme lukematon määrä ratkaisuja asiakkaiden brändinäkyvyyden parantamiseksi. Asiakkaiden ei tarvitse tuntea tai tietää kaikkia materiaaleja tai toteutustapoja. Minä olen täällä sitä varten, että osaan ja haluan ratkaista heidän haasteensa.

 

Mistä innostut vapaa-ajallasi?

– Pidän matkustamisesta ja uusien asioiden kokemisesta, näkemisestä sekä aistimisesta. Arkisin kuntosali saa minut innostumaan vielä parinkymmenen vuoden jälkeenkin.

 

 Mikä Pixmillin tuotteista aiheuttaa sinulle suurimman wau-efektin?

– Uudentyyppiset ja erittäin modernisti muotoillut kangastelineet ovat olleet iloinen yllätys jo niin staattiseksi väljähtäneessä mainostelineiden maailmassa.