Lumenen visuaaliset tavaratalotapahtumat pysäyttävät ja lumoavat

27.11.2018

”PixMill tuntee brändimme tarpeet ja auttaa löytämään jokaiseen tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun.”

Lumenen visuaaliset tavaratalotapahtumat pysäyttävät ja lumoavat

Lumenen yhteistyö PixMillin kanssa on jatkunut jo vuodesta 2013. Suurimmat yhteisprojektit ovat olleet näyttäviä tavaratalotapahtumia, joissa Lumenella on oma tila kampanjaa tai uutuustuotteen lanseerausta varten. Kampanjat näkyvät myös tavaratalojen näyteikkunoissa.

– PixMill toimitti tavaratalokampanjoitamme varten paljon erilaisia materiaaleja, kuten ikkunateippejä, seinäkkeitä, lattiatarroituksia, tulostettuja mattoja ja LED-valopilaripöytiä, kertoo Lumenen POS & Travel Retail Trade Marketing Manager Ninnu Laine. – Ikkunateippauksia Pixmill tekee meille muutenkin säännöllisesti, ja olemme saaneet aina kaipaamamme ratkaisut sovitussa aikataulussa.

Suurten pintojen laadukkaat tulosteet

Lumene on saanut tavaratalokampanjoistaan paljon positiivista palautetta.

– Asiakkaamme ja myymälöiden henkilökunta ovat kiitelleet tapahtumiemme visuaalista ilmettä ja toteutusta, Laine kertoo tyytyväisenä. – Suosittelenkin PixMillin palveluja ehdottomasti. Etenkin suurten pintojen materiaalit hoituvat PixMillin kautta erinomaisesti, ja jälki on laadukasta.

Korkeatasoinen brändi vaatii laatutulosteet

Lumenelle on tärkeää, että tapahtumamateriaalit viestivät korkeatasoisesta brändistä kustannustehokkaasti.

– On selvää, että tulostusjäljen pitää olla aina laadukasta, ja materiaalien on kestettävä koko tapahtumien ajan, usein 1–2 viikkoa, Laine korostaa. – PixMillin tuntee brändimme tarpeet hyvin ja tarjoaa meille aina riittävästi tietoa päätöksentekoa varten. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi meitä ilahduttaa PixMillin palvelualttius ja se, kuinka paljon he näkevät vaivaa löytääkseen jokaiseen tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun.