Messumassasta huomion keskipisteeksi – 5 vinkkiä mieleenpainuvan osaston suunnitteluun

22.01.2020

Messut ja asiakastapahtumat ovat oivallisia tilaisuuksia yrityksen tuotteiden ja palveluiden esittelemiseen sekä brändiviestin vahvistamiseen. Liian usein juuri jälkimmäinen näkökulma jää kuitenkin liian vähälle huomiolle, ja monet tyytyvät tylsiin perusratkaisuihin. PixMillin asiantuntijoiden vinkeillä osastosi nousee messumassasta huomion keskipisteeksi ja asiakastilaisuudestasi tulee oikea puheenaihe.

1. Tee osastostasi tai tilaisuudestasi elämys

Unohda itsestään selvät ratkaisut ja uskalla hullutella! Loihdi asiakkaillesi ainutlaatuinen elämys, josta puhutaan vielä jälkeenpäinkin. Rollupit ja pöytäständit eivät herätä intohimoja, mutta onneksi nykyään on tarjolla vaihtoehtoja: suurille seinäpinnoille tulostetut näyttävät kuvat ja muotoonleikatut elementit saavat ihmeitä aikaan.

2. Kerro se kuvilla

Visuaalisuuteen panostaminen maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Moni ei tule ajatelleeksi, että seinäpintojen lisäksi kannattaa hyödyntää myös lattiatilaa. Lattia voidaan päällystää tulostetuilla levyillä tai siihen voidaan kiinnittää esimerkiksi tarroja.

3. Huomioi akustiikkaa

Oikealla akustiikalla on merkitystä. Varmista siis esimerkiksi akustiikkakankaiden avulla, että keskustelua häiritsevä häly pysyy aisoissa. Myös kankaisiin on mahdollista tulostaa haluamiasi viestejä tai kuvia.

4. Helpota löytämistä kylteillä ja opasteilla

Asiakkaasi arvostavat, kun teet heidän elämästään helpompaa kylteillä ja opasteilla. Muista, että myös ne kannattaa suunnitella tilaisuuden tai osaston muuhun ilmeeseen sopiviksi.

5. Huolehdi, että haluamasi viesti välittyy

Kun suuret linjat ovat selvillä, varmista vielä, että jokainen pienikin yksityiskohta kertoo haluamaasi viestiä ja on linjassa kokonaisuuden kanssa.
Jäikö joku asia askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä PixMillin asiantuntijoihin, jotka auttavat mielellään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden suunnittelussa –kokemuksella ja kustannustehokkaasti!