Messuosasto tai Pop Up –myymälä, näyttävyydellä kiinnität kävijöiden huomion

21.10.2019

PixMillin uudet alumiinirakenteet auttavat toteuttamaan kaikenkokoiset esittely- ja messutilat näyttävästi mutta kustannustehokkaasti.

PixMillin myyntipäällikkö Petri Jääskeläinen tietää, miten toteutetaan upea messu- tai pop up -tila ketterästi ja järkevillä kustannuksilla.

”Persoonallisen ja näyttävän ratkaisun ei tarvitse olla massiivinen tai kallis”, hän korostaa. ”Sopivia vaihtoehtoja löytyy yhtä lailla pieniin myynninedistämistilaisuuksiin kuin laajoille messuosastoille, joiden kalusteita käytetään useita kertoja eri alustoilla.”

Pop up -tapahtuman on houkuteltava kävijöitä spontaanisti, mutta messuvieraat tulevat paikalle harvoin sattumalta. ”Aina tilan visuaalisen ilmeen pitää erottua muista, pysäyttää ja herättää uteliaisuus”, Jääskeläinen toteaa. Kävijät odottavatkin tapahtumilta vuosi vuodelta enemmän. ”Mieleen jäävä kokemus yllättää tai tarjoaa jotakin uutta.”

Uudet beMatrix-rakenteet on helppo purkaa, koota ja käyttää uudelleen

Tapahtumatilan personointi on helppoa uusilla beMatrix-alumiinirakenteilla. Moduulit voidaan kattaa kangas- tai levyseinällä. Tapahtumaa varten räätälöity suurkuvatuloste hoitaa loput.

”Moduulirakenne on kestävä mutta kevyt, eikä kokoamiseen tarvita työkaluja”, Jääskeläinen kertoo. Seinä-, katto- ja lattiarakenteet onkin helppo koota, purkaa ja käyttää uudelleen. ”Rakenne säästää selvästi sekä työaikaa että materiaalikuluja, ja alumiinikehikkokin on täysin kierrätettävä.”

Yksi moduulien vahvuuksista on, etteivät runkorakenteet näy sisustuskankaan tai muotoon leikatun vinyylitulosteen takaa. Messu- tai esittelytila on kokonaan käytössä. Vain mielikuvitus on rajana.

”Kaikki kantavat rakenteet peitetään kankaalla, printatuilla matoilla tai levyseinäkkeillä, jolloin kävijöille loihditaan kiehtovia, muusta ympäristöstä erottuvia maailmoja”, Jääskeläinen sanoo. Samalla puukehikoille tyypilliset kauneusvirheet jäävät piiloon. ”Tilan väri- ja kuvamaailma pysyy huoliteltuna ja viimeisteltynä tapahtuma toisensa jälkeen.”

Tiesithän, että PixMill huolehtii kokonaisratkaisun suunnittelusta ja asentaminen kuuluu palveluun? Kysy lisää!