Nyt tapahtuu! PixMillin ja MagnumLiven yhteistyössä ei turhia aikailla.

31.05.2018

Kun messuosasto tai tapahtuma tarvitsee nopeasti näyttävää visuaalisuutta, ohjelma- ja tapahtumatoimisto MagnumLive luottaa pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniinsa PixMilliin.

– Olemme toteuttaneet yhdessä jo vuosien ajan erilaisia messu- ja tapahtumabrändäyksiä Suomessa sekä vientinäyttelyjä ulkomailla. Usein joudumme tekemään mahdottomasta mahdollista, erittäin kireässä aikataulussa. Silloin PixMillin rautainen osaaminen todella punnitaan, MagnumLiven toimitusjohtaja Kimmo Junttila kertoo.

Hän muistelee tapausta, jossa asiakkaalle kehitettiin globaalisti kiertävä vientinäyttelykonsepti, jonka tuotantoon, logistiikkaan Eurooppaan ja rakennukseen jäi lopulta vain neljä päivää aikaa.

– Erittäin haastava aikataulu vaati melkoista venymistä ja saumatonta yhteistyötä, mutta lopputulos oli kaikesta huolimatta erinomainen.

Asiakasta ei jätetä yksin

Junttila kiittää PixMilliä erityisesti hyvästä palvelusta. Pulma kuin pulma ratkaistaan, eikä asiakasta jätetä koskaan yksin.

– Sanoisin, että PixMillin henkilökunnalla on yrittäjähenkinen asenne. He todella haluavat kääntää jokaisen kiven, jotta lopputulos olisi toiveiden mukainen ja jopa ylittäisi odotukset. Kun tähän asenteeseen yhdistetään laadukkaat materiaalit, prepress, tulostus ja asennukset, saadaan hienoa jälkeä aikaiseksi.

MagnumLive haluaa tarjota asiakkailleen aina jotain uutta ja PixMillin kanssa tämä onnistuu.

–Meitä yhdistää halu tarjota asiakkaille yllättäviä ja tuoreita ratkaisuja. Yhteistyö toimii ketterästi niin pienimmissä projekteissa kuin isommissa kokonaisuuksissa. Voin varauksetta suositella PixMilliä myös muille!