Ohjaa ja opasta brändillisesti – Muistilista onnistuneeseen tapahtumaan

22.01.2020

Kun ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua tai edessä on tuhansien ihmisten yleisötapahtuma, asiakastapahtumasta puhumattakaan, selkeät ja huomiota herättävät opasteet nousevat arvoon arvaamattomaan. Tapahtuma, jolla on selkeä, yhtenäinen viestintätapa ja visuaalisuus, jää varmasti kävijöiden mieleen. Lue tapahtuman järjestäjälle suunnattu muistilista ja poimi PixMillin ammattilaisten vinkit talteen!

Opasteet kuntoon. Suurissa tapahtumia parasta asiakaspalvelua ovat asianmukaiset, helposti havaittavat kyltit ja opasteet, jotka kertovat yleisölle, mistä mikäkin asia löytyy. Unohda siis lippulaput ja aaneloset – panosta niiden sijaan säänkestäviin ja tapahtuman brändi-ilmettä vahvistaviin kyltteihin.

Rakenna järkevästi. Ruokapaikat, ravintolat, info, vesipisteet ja vessat pitää olla helposti saavutettavissa ja selkeästi merkittyjä. Laita mielikuvituksesi peliin ja tee näistäkin arkisista asioista elämyksiä mielenkiintoisella visuaalisuudella ja tavallisesta poikkeavilla ratkaisuilla.

Älä unohda yksityiskohtia. Suuret pinnat saavat yleisöltä ansaittua huomiota, mutta muista kiinnittää huomiota myös pienempiin yksityiskohtiin kuten pääsylippuihin ja menuihin. Vahvista brändisi jokaisessa viestissä.

Päästä villeimmätkin ideat valloilleen. Kun tapahtumallasi on erottuva, omaleimainen teema, se jättää vahvemman muistijäljen. Hyvä konsepti yhdistettynä näyttävään visuaalisuuteen ja sujuvaan palveluun tekee tapahtumasi yleisön kestosuosikin!

Miten pääset ideoinnin alkuun? Ota yhteyttä PixMillin asiantuntijoihin. He tuntevat tapahtuma-alan ja osaavat auttaa suunnittelusta ja materiaalivalinnoista lähtien aina toteutukseen ja asennukseen asti – kokemuksella ja kustannustehokkaasti!