Ota erilaiset mainostilat haltuun lattiasta kattoon, toimistosta kulkuneuvoihin!

19.03.2019

Tärkeä osa brändiviestintää unohtuu usein, vaikka on aivan silmien edessä. Asiakkaat havainnoivat ympäristöään tarkasti lattiasta kattoon. Yrityksen toimitilojen mainospintojen koko potentiaali kannattaakin ottaa tehokkaaseen käyttöön.

Toimistot ja muut julkiset tilat ovat täynnä mainoskäyttöön sopivia pintoja. Yrityksen brändi-ilmettä voidaan vahvistaa visuaalisilla viesteillä koko tilassa aina lattiapinnoista seiniin ja ikkunaruuduista ulkotiloihin. Katse voidaan vangita esimerkiksi muotoon leikatuilla tuloste-elementeillä, valotauluilla, seinätapeteilla ja sisustuskankailla.

Ilahduta asiakkaita suurkuvatulosteilla!

Parhaimmillaan visuaalisessa viestinnässä keskitytään sisustus- ja tilasuunnitteluun kokonaisuutena. Yhtenäisen värimaailman lisäksi esille voidaan tuoda yrityksen arvoja, toimintakulttuuria ja asiakaslupauksia. Syntyyhän vaikuttavin asiakaskokemus siitä, kun jokin koskettaa henkilökohtaisesti.

Erilaiset kuvatulosteet ovat raikas ja helposti muunneltavissa oleva keino jäädä mieleen. Tilan persoonallinen tunnelma ja hyvä ilmapiiri koskettavat. Tulosteilla ja teippauksilla voidaankin ilahduttaa asiakkaita, opastaa heitä tiloissa ja vaikuttaa myönteisesti heidän ostopäätökseensä.

Kun tilassa tulee hyvälle mielelle, haluaa tulla käymään toistekin. Viihtyisässä tilassa on myös kiva tehdä töitä.

Yhtenäinen brändi-ilme myös väliaikaisiin tiloihin

Yhtenäisen brändi-ilmeen ei tarvitse olla ristiriidassa monimuotoisuuden kanssa. Erilaisilla kuvatulosteilla yrityksen henki tuodaan esiin erilaisissa tiloissa. Räiskyvät seinäteippaukset luovat tunnelmaa inspiroivaan yhteistyötilaan ja seesteinen kuvatapetti rauhoittaa hiljaisen työpisteen.

Erilaisten maailmojen luominen on kuvatulosteilla helppoa. Tulosteilla ja teippauksilla vahvistetaan yrityksen identiteettiä joustavasti myös lyhytaikaisissa tiloissa, kuten messuilla ja coworking-tiloissa, joissa viivytään kerrallaan vain muutama päivä, viikko tai kuukausi.

Unohtuivatko autojen teippaukset?

Tiesitkö, että liikkuva ulkomedia tavoittaa asiakkaat noin 20 prosenttia paremmin kuin paikallaan pysyvät tienvarsimainokset? Yrityksen autot näkyvät liikennevirrassa valtavalle määrälle asiakkaita. Autoteippaukset ja -tarrat muuttavat henkilöautot, bussit, kuorma-autot ja rekat mainoksiksi. Teippaus sopii myös veneisiin, työkoneisiin tai vaikkapa polkupyöriin.

PixMillin laajasta materiaalivalikoimasta löydät erityyppiset teippaukset, joilla yrityksen brändi jää mieleen liikenteessä ja parkkipaikoilla. Kestävimmät vaihtoehdot pysyvät paikoillaan vuosia ja lyhytkestoiset teippaukset sopivat tapahtumiin ja kampanjoihin.

PixMillin asiantuntijat auttavat suunnittelemaan hätkähdyttävät tilaratkaisut ja valitsemaan sopivat materiaalit. Vastaamme myös tuotteiden asennuksesta ympäri Suomen.

Kysy lisää ja otetaan yhdessä tila haltuun!