Pihlajalinnan toimipisteille teipattiin uusi ilme

21.11.2017

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Pihlajalinna uudisti vähän aikaa sitten brändinsä ja samalla sen kaikkiin toimipisteisiin tarvittiin uusi ilme. PixMill vastasi tarvittavien teippausten ja opastekylttien tuotannosta ja asennuksesta. Pihlajalinnan markkinointipäällikkö Heidi Clark on erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja yhteistyöhön PixMillin kanssa.
– Olemme saaneet teippauksista hyvää palautetta omilta työntekijöiltämme ja asiakkailtamme. Aiomme käyttää PixMillin palveluita myös jatkossa, kun avaamme uusia toimipisteitä ympäri Suomea.

Osaavia neuvoja, pitkällä kokemuksella

Clarkin mukaan PixMillin yhteyshenkilö Jari Oksanen on kuunnellut Pihlajalinnan toiveita koko projektin ajan ja antanut osaavia neuvoja aina tarvittaessa.
– Jarilla on pitkä kokemus alalta ja hän on osannut kertoa, mitkä tietyt tuotteet toimivat missäkin olosuhteissa. Jari on myös ehdottanut meille sellaisia tuotteita, joista emme edes tienneet, että nekin kuuluvat PixMillin valikoimiin.
– Projekti on ollut meille opettavainen ja hyvä kokemus. Osaamme nyt jatkossa hoitaa paremmin toimipisteiden teippauksiin liittyviä asioita. Voin ehdottomasti suositella PixMilliä myös muille, Clark sanoo.