Pikseli ja PixMill: Yhdessä kohti virtuaaliseikkailuja

24.10.2017

Miltä tuntuisi kiipeillä Mount Everestillä tai puolustaa itseään galaksien hyökkäystä vastaan? Pikselin virtuaalipuistoissa Vantaan Flamingossa ja Espoon Isossa Omenassa voi kokeilla näitä ja monia muita seikkailuja. Virtuaalitodellisuus kiinnostaa nyt monia, ja PixMill on ollut mukana rakentamassa Pikselistä entistäkin houkuttelevampaa ajanviettopaikkaa toteuttamalla virtuaalipelitilojen pressuväliseinät ja niiden kuvio- ja logoteippaukset. 

– PixMill toteutti suunnittelutoimisto Koko3:n laatimat suunnitelmat erittäin hyvin, vaikka sopivien seinien tekeminen vaati aika paljon yhteistä pohdintaa. Ennakkotyö kuitenkin kannatti, sillä saimme lopputuloksena pelitiloihin täydellisesti istuvat seinät, virtuaalipuisto Pikselin Mirka Löfman kertoo.

Moneen muuntuvat toteutukset
Väliseinien lisäksi PixMill on toteuttanut Pikselille virtuaalipuiston julkisivun ja sisätilojen logoteippauksia, kisällinkyltin teippaukset sekä väliseiniä messuille.
– Asiakkaat ovat kehuneet tilojamme vakuuttaviksi ja mielenkiintoisiksi. Myös yritysvieraat ovat olleet tyytyväisiä virtuaalipuiston ilmeeseen. Tilamme sopivat monenlaisiin tapahtumiin, ja PixMillin toteutukset mukautuvat hienosti eri tarpeisiin.
Onnistuneiden ratkaisujen lisäksi Löfman nostaa esiin PixMillin erinomaisen asiakaspalvelun.
– PixMillin edustaja on kuunnellut meidän toiveitamme alusta alkaen. Olemme saaneet hyviä neuvoja ja vinkkejä esimerkiksi materiaalivalintoihin. Ja jos kysyttävää on ilmennyt, meihin on oltu yhteydessä jo saman päivän aikana.

Yhdessä uusille pelikentille
Pikselin tavoitteena on kasvattaa toimintaansa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Löfmanin mukaan PixMill on Pikselille loistava yhteistyökumppani myös toiminnan laajentuessa.
– Erityisesti vaativien väliseinien onnistunut toteutus vakuutti meidät PixMillin osaamisesta, ja tuotteiden laatu ja painojälki ovat korkeatasoisia. Tämän perusteella PixMill on meille varmasti oikea valinta myös jatkossa.