”Työssäni ehdottomasti parasta on sen monipuolisuus: ei ole kahta samanlaista päivää. On erityisen hienoa päästä mukaan kokonaisen messuosaston suunnitteluun, ajatteluun ja ideointiin – ja varmistaa prosessi aina asennukseen ja osaston pystytykseen asti. Olen helposti innostuva luonne ja jo siinä vaiheessa, kun asiakkaalta tulee ensimmäinen luonnos, näen osaston kokonaisuutena.”

MERIKE WOLLMANN


Messut ja tapahtumat

Messut ja tapahtumat ovat tilasuunnittelun ja mielikuvituksen näyttämöitä. Monen osan palapelissä auttaa, että mahdollisimman monet elementit – seinät, lattiat, tarrat, tapetit, pöydät ja roll-upit – saa samasta paikasta. Meiltä saa. PunaMusta PixMillin etuna on lisäksi se, että myös asentaminen kuuluu palveluun.

Suunnitteluvaiheessa autamme huomioimaan toimivimmat materiaalit, ihmisten kulkusuunnat ja ohjauksen, oikeat katselukorkeudet, jopa viereisen osaston vaikutuksen toteutukseen. Tällä osaamisella olemme hurmanneet lukuisat asiakkaamme. Onpa käynyt niinkin, että naapuriosastoilta on tultu ihmettelemään PunaMusta PixMillin hienoa tulostusjälkeä.

TOP 5 MESSUILLE MEILTÄ TILATTUA

  • Kangas- ja levyseinät
  • Muotoleikatut hahmot ja kyltit 
  • Printatut ja logopainetut matot / lattiatarrat
  • Roll-up  / pop up -seinä 
  • Tiskit ja pöytävuodat 
 

Tulostamisen laatu ja toimitusvarmuus valtteina

Miten PunaMusta PixMill erottuu muista messu- ja tapahtumamateriaalien toimittajista? Vastaus on tulostuslaatu, toimitusvarmuus ja salamannopea reagointi.  Prosessien hallinta on isojen tapahtumien tuotannossa tärkeää. Silti tulipaloilta ei aina voida välttyä. Niissä tilanteissa PunaMusta PixMillin tuotanto ylittää itsensä joka päivä. 

Tulostuslaatu näkyy etenkin isoissa suurkuvatulosteissa, joissa kuvantarkka jälki ja huolella katsotut saumakohdat paljastavat osaajan. Pettämätön laatumme onkin syynä moniin pitkäaikaisiin asiakkuuksiimme.

Oikea materiaalivalinta

Kangasmateriaaleja, teippivaihtoehtoja ja erilaisilla painotekniikoilla toteutettuna seinäkkeitä on meillä kymmenittäin. Asiakkaan ei tarvitse tuntea materiaaleja vaan kertoa meille ainoastaan käyttötarpeesta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toimivimman materiaalin; huomioiden ripustamisen vaihtoehdot, kuljettamisen asettamat vaatimukset ja sen, millä materiaalilla saadaan näyttävin lopputulos. Myös materiaalien jatkokäyttö – helppo pystytys ja purku, uudelleen pakkaamisen ja purkamisen aiheuttama kuluminen – huomioidaan niin, että tuote elää tarvittaessa pitkäänkin.

Aineistontoimitus on kätevää PixLoadin kautta

Suurissa messu- ja tapahtumatuotannon kokonaisuuksissa PixLoad-palvelumme auttaa. Se on kätevä aineistontoimituskanava, jonne asiakas lataa vaivatta materiaalit. Tuotantomme saa tilaukset heti hoitaakseen ja järjestelmämme näyttää asiakasvastaavalle reaaliaikaisesti, missä vaiheessa tilaus ja toimitus etenevät.  Näin prosessi pysyy hyvin aikataulussa.

Myös muut aineiston toimitustavat tulevat kysymykseen, jos ne ovat asiakkaallemme kätevämpiä. Tässäkin kohtaa pyrimme palvelemaan joustavasti. 

Asentaminen hoituu ympäri Suomen

Vaikka suurin osa asiakkaistamme tulee Helsinki-Lahti-Tampere -akselilta, palvelemme myös monia valtakunnallisia kauppaketjuja ja toimijoita. Tämän vuoksi omat asentajamme ja asentajaverkostomme palvelevat sujuvasti ympäri Suomen. 

Hyvään logistiikkaamme kuuluu, että teemme mahdollisimman monta asennuskäyntiä yhdellä kierroksella. Näin asentamisen kulut saadaan myös asiakkaalle edullisemmaksi.


KUINKA VOIMME HURMATA TEIDÄT?

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla suoraan asiantuntijallemme tai pyydä tarjous


Katso kiinnostavimmat toteutuksetLahden 2017 MM hehkui lilana PixMillin tulosteissaCase

Lahden 2017 MM hehkui lilana PixMillin tulosteissa

Tilaa uutiskirje