PixSolar-aurinkosuojakalvot pitävät paahteen loitolla

22.08.2018

Kun liiallinen auringonpaiste häiritsee, PixSolar-aurinkosuojakalvot tuovat energiatehokkaan helpotuksen helteisiin. Ne vähentävät sisätilojen liiallista kuumuutta, valoheijasteita ja lämpöhukkaa. Kalvot myös torjuvat sisustuksen värihaalistumia ja parantavat omaisuus- ja henkilöturvallisuutta toimi- ja liiketiloissa.

Optisesti kirkkaat PixSolar-ikkunakalvot ovat monikerroksisia, pintanaarmusuojattuja polyesterkalvoja. Kalvojen toiminta perustuu säteiden tehokkaaseen heijastumiseen ja osittaiseen imeytymiseen eli absorbointiin. Tämän ansiosta ikkunakalvoilla saadaan tehokkaasti estettyä ikkunan läpi tulevaa säteilyä. PixSolar- ikkunakalvot torjuvat lähes kokonaan (99 %) auringon haitalliset UV-säteet.

Aurinkosuojakalvot ovat energiatehokkaita ja ne vähentävät rakennuksen lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia jopa 30 prosenttia. Lisäksi aurinkosuojakalvotettu ikkuna on peruslasia hieman lujempaa. Lasin rikkouduttua kalvo pitää sirpaleet paikoillaan ja vähentää sirpalevahinkoja. PixSolar-kalvoilla päällystetyt ikkunat on myös helpompi puhdistaa esimerkiksi graffiteista tai muista ilkivallan jäljistä.

PixMllistä saat aurinkosuojakalvot juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityinä. Me olemme apunasi sopivan ratkaisun löytämisessä ja hoidamme myös kalvojen ammattimaisen asennuksen. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!