”Täyden kympin tulostustalo”

19.04.2017

Nordic Cosmetics Ltd Oy tuo maahan, myy ja markkinoi kansainvälisesti tunnettuja kosmetiikkabrändejä.
Brand Managerit Janiina Ristola ja Jenni Kulmala vastaavat brändien myymälämarkkinoinnista.

Brand Managerit ovat tehneet PixMillin kanssa yhteistyöstä kaksi vuotta ja antavat tulostustalolle arvosanaksi kursailematta täyden kympin.

– Odotamme kumppaneiltamme ennen kaikkea hyvää hinta-laatusuhdetta, helppoa kanssakäymistä, joustavaa palvelua, oman alansa asiantuntijuutta ja tiukoissakin aikatauluissa pysymistä. Tähän PixMill on pystynyt vastaamaan koko yhteistyömme ajan, Ristola ja Kulmala kiittelevät.

Idearikkautta ratkaisuissa, asiantuntemusta materiaalivalinnoissa

Nordic Cosmeticsin tarpeet PixMillin suuntaan vaihtelevat suoraviivaisesti läpivietävistä valotaulujen ja julisteiden tilauksista aina isojen esittelypisteiden suunnitteluun ja rakentamiseen.

– Meiltä saa selkeät koordinaatit visuaalisesta ilmeestä, mutta käytännön toteutuksen ratkaisut ja oikeiden materiaalien valinta ovat PixMillin käsissä. Heidän kanssaan materiaalivalintojen teko on erityisen helppoa, sillä he tuntevat materiaalit todella hyvin, Ristola sanoo.

PixMilliltä löytyvien materiaalivaihtoehtojen laajuus mahdollistaa, että jokaiseen tulostustyöhön löytyy sopiva ratkaisu.

– Voimme luottaa PixMillissä siihen, että he käyttävät ainoastaan laadukkaita materiaaleja, vaikka valittaisiin edullisempi vaihtoehto. Tämä on tärkeää projekteissa, jossa ulkoisen ilmeen on oltava ylellinen, hinnan pysyessä kohtuullisena, Kulmala täydentää.

Esimerkkinä hyvästä sparrailusta on Helsingin Stockmann- ja Sokos-tavarataloihin helmikuussa toteutetut Escadan esittelypisteet. Nordic Cosmeticsillä oli kokonaisuudesta karkea hahmotelmakuva, johon PixMillin asiantuntijat toivat ideoita, parannusehdotuksia ja huomioita siitä, kuinka promopiste saadaan näyttämään mahdollisimman houkuttelevalta.

100 % onnistuneet tulostustyöt

Kun tehdään kiireisellä aikataululla, on usein virheiden riski olemassa. Miten PixMill on toimeksiannoista yleisesti ottaen suoriutunut?

– Kaikki – tarkoitamme siis 100 % – toimeksiannoistamme ovat onnistuneet, minkä takia valitsemme heidät kerta toisensa jälkeen. PixMillistä tekee ainutlaatuisen läpinäkyvä työskentely sekä vastuuntuntoinen ote meidän onnistumisesta.