Tietokeskuksen brändi-ilme tuotiin uusittuihin toimitiloihin PixMillin avulla

19.09.2018

Tietokeskuksen uusi, modernin tietotyön tekemiseen suunniteltu monitoimitila Helsingin Konalassa saa kiitosta sisätilojen teippauksista ja brändäyksestä, jonka he toteuttivat PixMillin avulla. PixMillin kattava tuote- ja palvelutarjonta helpotti toimittajan valintaa. Myynnin ammattitaito ja asiantuntijuus olivat vakuuttavia jo heti ensikontaktista lähtien. Ajatustemme pohjalta syntyi nopeasti konkreettinen toteutusehdotus ja saimme vielä kehitysideoita, joissa huomioitiin hinta- ja laatusuhteeltaan paras lopputulos käyttötarkoitukseemme, toteaa Henri Tammenniemi Helsingin Tietokeskukselta.

 

Onnistunut lopputulos sinetöi asiakaskokemuksen

Jalostimme PixMillin kanssa ideaa toimitilamme lasiseinän näkösuojateippauksesta. Lasiseinää on yli 70 ruutua, joten kyseessä on normaalia haastavampi kohde. Perinteisen huurreteipin sijaan, päädyimme suositusten myötä ClearView-nimiseen läpinäkyvään materiaaliin, jolle brändikuosimme tulostettiin valkoisen sävyillä. Lopputulos asennuksineen on erittäin onnistunut. PixMill kuunteli toiveemme, toi asiantuntemuksensa käyttöömme ja reagoi erittäin nopeasti tilanteiden muuttuessa. Uusimme toimitilojamme parasta aikaa muissakin kaupungeissa ja tämän onnistuneen projektin ja hyvän yhteistyön myötä tulemme hyödyntämään PixMillin palveluita myös jatkossa.

 

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu ICT-palveluyhtiö. Palvelemme asiakkaitamme hyvällä fiiliksellä 300 ammattilaisen voimin. Uskomme, että parhaat asiat syntyvät, kun olemme vahvasti läsnä koko palveluprosessissa asiakkaiden arjessa.  Meidät löytääkin palvelemasta raudanlujalla asiantuntemuksella 12 eri kaupungissa Suomessa.