VUOSI 2016 OLI PIXMILLILLE POSITIIVINEN

18.04.2017

Vuoden 2016 tilinpäätös on saatu valmiiksi. Sekä lukujen että toiminnan osalta PixMillin kurssi on käännetty uuteen positiiviseen suuntaan.

Tulos on saatu selvästi voitolliseksi parin haastavan vuoden jälkeen, ja investointimahdollisuudet ovat palautuneet entiselleen.

Odotamme kasvukäyrämme jatkuvan ja tuloksemme edelleen paranevan tänä vuonna, toimitusjohtaja Sami Pulkkinen kommentoi.

Tuloskuntoa on parantanut muun muassa prosessien tehostaminen. Riihimäen ja Helsingin tuotantotilat keskitettiin viime vuonna Vantaalle saatuihin uusiin toimitiloihin. Saman katon alla toimittaessa voidaan tekemistä entistä paremmin ohjata ja kehittää.

Investointeja laitekantaan ja uusiin osaajiin

PixMill ei ole ainoastaan paremmin pinnalla, vaan myös ylittänyt viime vuodelle asetetun budjetoidun tulostavoitteen. Tämän myötä yritys investoi sekä laitteisiin että osaamiseen.

Henkilöstömäärämme on vakiintunut noin 70 hengen tietämille, ja uusia osaajia rekrytoidaan. Lisäksi panostamme kevään aikana uuteen uusasiakashankintayksikköön, Pulkkinen kertoo.

PixMill näkyy nyt aktiivisesti alan kentällä. Uudet kangaskoneet ja tasokone nostavat tulostustalon Suomen ykkösiin.

Rohkenen väittää, että meillä on Suomen ja Baltian paras kangaslinjasto ja kangaskapasiteetissa olemme jo Suomen tulostustalojen ykkösiä. Pystymme tarjoamaan laatua, leveyttä ja nopeutta,
neljän tasokoneen voimin, Pulkkinen summaa.