Uusi kehityspäällikkö uskoo positiivisen asenteen voimaan

26.02.2018

Tammikuun alussa PixMillin kehityspäällikkönä aloittanut Jouni Mykkänen laittoi kädet painoväriin ensimmäistä kertaa vuonna 1990. Sen jälkeen hänelle on karttunut runsaasti painoalan kokemusta aina painotalon ”apparista” johtoryhmään asti. Nyt Jouni rakentaa PixMillin kasvua ja tulevaisuutta yhdessä muun tiimin kanssa.

Hei Jouni, kerro hieman lisää työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

– Olen tehnyt pitkän uran graafisella alalla ja toiminut monissa erilaisissa tehtävissä. Minulla on kokemusta materiaalitehtaan, jakelijan, painotalon ja mikä tärkeintä, asiakkaan puolelta. Noin puolet urastani olen työskennellyt kansainvälisessä ympäristössä.

Mitä odotat eniten uudelta työltäsi?

– Kehittämistä ja kehittymistä. Intoa ja innostamista. Nautin siitä, kun oivallan oikeat ratkaisumallit. Lisäksi uskon positiivisen ajattelun voimaan ja siihen, että aina löytyy jokin ratkaisu.

Mistä innostut vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla liikunta, purjehtiminen ja saariston kalliot ovat ne jutut, jotka tuulettavat niin miestä kuin mieltäkin.

Mikä PixMillin tuotteista aiheuttaa sinulle suurimman wau-efektin?

– Jokainen tuote luo wau-efektin, kun se suunnitellaan ja toteutetaan laadukkaasti. Wau-efekti syntyy huomiosta, ja sen saavuttaa käyttämällä ratkaisujamme ennakkoluulottomasti. Omia suosikkejani ovat laadukkaat tuotepilarit, joita hyödynnetään tuotteiden esille laitossa. Pilarit tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia korostaa myytävää tuotetta, olipa se sitten hajuvesi, työkalu tai vaikka puhelin.