Verkkokauppa.comin Oulun myymälä uudistui PixMillin avulla

24.10.2017

Verkkokauppa.com laajensi Oulun myymäläänsä viime kesänä ja samalla myymälän ilmettä uudistettiin. PixMill toimitti pitkäaikaiselle asiakkaalleen seinille asennettavat isot mainosbanderollit ja hyllyihin magneettiteipit.
Koko projekti hoitui avaimet käteen -periaatteella, eli PixMill huolehti kohteiden mittaamisesta, mainosmateriaalien asennuksista ja tarkastamisesta.
– Koska etäisyydet ovat pitkiä, emme pysty itse olemaan aina paikalla hoitamassa asioita. PixMill toteutti koko projektin erittäin hyvin alusta loppuun, eikä meidän tarvinnut murehtia asioiden sujuvuudesta, Verkkokauppa.comin markkinointipäällikkö Mikael Modeen sanoo

Luotettavaa kumppanuutta
Verkkokauppa.com ja PixMill ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012 alkaen. Vuosien varrella Verkkokauppa.comin myymälöihin on syntynyt lukuisa määrä erilaisia mainosbanderolleja ja teippauksia. Modeen kokee, että PixMill on luotettava kumppani, jolta saa tarvittaessa myös hyviä neuvoja.
– Kaikki projektit ovat erilaisia, mutta olemme aina voineet luottaa PixMillin asiantuntijuuteen esimerkiksi materiaaleja ja tulostustekniikoita koskevissa kysymyksissä. Kiperimmätkin pulmat on saatu ratkaistua, ja yhteistyö on ollut vaivatonta, Modeen summaa.