Vision studio sai pikavauhtia upean lattian

24.04.2018

Kun uuden YouTube-ohjelman Vision studioon tarvittiin laadukas ja näyttävä lattiapinta muutamassa päivässä, PixMill toteutti aikataulullisesti melkein mahdottomalta kuulostaneen toiveen.

– Studion suunnittelu ja rakentaminen tehtiin todella nopeassa aikataulussa. Mietimme lattiaan monia eri vaihtoehtoja. Perinteistä laminaattia tai muuta vastaavaa emme kuvauspaikalle halunneet, ja erikoisempien parkettien tilaaminen ei olisi ollut mahdollista reilussa viikossa.

– Onneksi PixMillin toimitusjohtaja Sami Pulkkinen lupasi auttaa meitä. Meillä oli alun perin ajatus kuvioiden teippaamisesta lattiaan. Sami kuitenkin ehdotti, että kuviot tulostetaan muovimatolle, niin lopputulos on yhtenäinen ja siisti ja asennuskin on helpompaa, Hanna Puolakka ja Petra Turkia kertovat.

Luonnokset lattian kuvioista lähetettiin PixMillille torstaiaamuna, ja uusi lattia oli valmis jo seuraavana aamuna.

– Lopputulos on kerrassaan upea! Ilman PixMillin nopeaa toimintaa olisimme olleet pulassa, Puolakka kiittää.

Uskottavaa, mutta hyvännäköistä

Troot Networksin Visio on täysin uusi, nuorille aikuisille suunnattu ohjelma, jonka juontajina toimivat huipputubettajat Karoliina Tuominen ja Ilariprona tunnettu Ilari Hakala. Live-lähetyksissä on tärkeää, että kuvauspaikka on hyvin valaistu, akustiikka on kunnossa ja tila näyttää hyvältä.

– Lähetyksissä kuvausseinän ohella myös lattia on erityisesti laajakuvissa esillä, joten halusimme tuoda siihen väriä ja isoa graafista linjaa. PixMillin toteuttama lattia noudattaa pitkälti Troot Networkin graafista ilmettä, Vision tuottaja Anniina Antti-Roiko Rabbit Filmsiltä kertoo.

YouTube puhuttelee katsojia, koska sen sisällöt ovat autenttisia ja uskottavia. Antti-Roikon mukaan lähetysten kuvauspaikkojen tulee olla sellaisia, jotka sopivat kanavan ja ohjelman muuhun visuaaliseen ilmeiseen.

– YouTube-videoilla tekijän persoona saa tulla esille, joten myös materiaaleilla ja väreillä voi hyvin revitellä, Antti-Roiko rohkaisee. 
Vision live-lähetyksiä voi seurata joka torstai klo 19 juhannukseen asti Troot Visio  -kanavalla YouTubessa.